Τελευταία ενημέρωση 18:35

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες των Χανίων, που παραμένουν για έκτη ημέρα στους δρόμους, ενισχύοντας τα μπλόκα διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι των Χανίων, ξεκίνησαν από σήμερα μπλόκο, διακόπτοντας την κυκλοφορία, στον δρόμο πάνω στην γέφυρα του Κλαδισού, , ενώ συνάδελφοί τους παραμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.

 

Αποτέλεσμα του μπλόκου στον Κλαδισό, σε μια από τις εισόδους – εξόδους της πόλης, είναι ότι έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην οδό Σελίνου, στην οποία γίνεται η εκτροπή οχημάτων.

Μηχανοκίνητη πορεία στα Δικαστήρια

Οι αγρότες απο τους συλλόγους Κισάμου, Πλατανιά, Σελίνου το μεσημέρι με μηχανοκίνητη πορεία πήγαν στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά απο το κτίριο της Αντιπεριφέρειας και των Δικαστηρίων, όπου πέταξαν, συμβολικά, τομάτες στο οδόστρωμα.

 

 

Στη συνέχεια εκπρόσωποι των αγροτών παρέδοσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, ενώ την ίδια ώρα, αγρότες που περίμεναν έξω, ανέβηκαν στον ιστό και κατέβασαν την σημεία της Ευρωπαικής Ένωσης την οποία και έκαψαν.

 

Στην συνέχεια πήγαν στην γέφυρα του Κλαδισού, στην δυτική είσοδο της πόλης των Χανίων, όπου και έστησαν μπλόκο. 

Όπως είπαν ο αποκλεισμός του δρόμου θα διαρκέσει, τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook