Ιδιαίτερη τιμή για το κρητικό ποδόσφαιρο αποτελεί η ανάδειξη του Γιάννη Πετράκη ως καλύτερου προπονητή στη Super League τη σεζόν 2014-2015 στα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Ο 56χρονος προπονητής με καταγωγή από το Πέραμα την περασμένη αγ. περίοδο είχε οδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη, αν και τελικά λόγω άδειας η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του Α.Ο. Χανιά μετά τη βράβευσή του εμφανώς συγκινημένος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι απόψε εδώ τιμώμενος. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, για εμένα είναι πολύ τιμητικό. Όπως επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με βοήθησαν να βρεθώ σ’ αυτήν εδώ τη θέση. Όταν υπάρχει μία ατομική διάκριση, μέσα από μία ατομική δουλειά, πάντα υπάρχει κατά τη γνώμη μου μία σειρά, πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που συμμετέχουν και βοηθάνε μέσα από τη συνολική δουλειά να προκύψει η ατομική διάκριση. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας ΠΑΣ Γιάννινα, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την πολύ σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται, αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά. Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν από τη μεριά τη δική τους την ομάδα μας να φτάσει σε αυτή τη διάκριση και μέσα από αυτή τη διάκριση να φτάσει κι αυτή η μεγάλη τιμή για εμένα εδώ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, γιατί αυτό μας κάνει πιο ισορροπημένους σαν ανθρώπους όταν έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τη σειρά, οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς όλοι μας έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να τους κάνουμε καλύτερος, να τους βοηθάμε και να τους αναβαθμίζουμε, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο».

Στην ψηφοφορία ο κ. Πετράκης “νίκησε” τους Γιάννη Αναστασίου (Παναθηναϊκός) και Ραζβάν Λουτσέσκου (Skoda Ξάνθη).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook