Κάλεσμα στην απεργία στις 4 Φεβρουαρίου αλλά και στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο Ηράκλειο απευθύνει η ΠΑΣΕΒΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Κανείς να μην πάει για ψώνια, κανένα μαγαζί να μην ανοίξει, κανείς για δουλειά. Όλοι οι κλάδοι οφείλουν να αντισταθούν στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης , που καταστρέφουν κάθε έννοια κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης.

Συνάδελφοι, να πάρουμε πάνω μας την ευθύνη πίεσης προς την κυβέρνηση, να αποσύρει το έκτρωμα που μας θέλει να δουλεύουμε μέχρι τον τάφο. Ολοι είμαστε σε θέση να καταλάβουμε πως, οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι τα κορμάκια της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

Ξεσηκωμός παντού!!! Καμία ανοχή!!!

Να περιφρουρήσουμε την 24ωρη απεργία της Πέμπτης, από επίδοξους καλοθελητές, που θα θελήσουν  να υπονομεύσουν τον αγώνα χιλιάδων συναδέλφων αλλά και εργαζομένων,  ανοίγοντας τις επιχειρήσεις τους.

Να γίνει υπόθεση δική μας το δικαίωμα στην ασφάλιση και τη σύνταξη, που για χατίρι μιας χούφτας παράσιτων, τολμούν να καταργήσουν ότι με αγώνες και αίμα κατακτήθηκε από τις προηγούμενες γενιές.

Μπορούμε να τους εμποδίσουμε. Η πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη  4 Φλεβάρη μπορεί να αποτελέσει σταθμό για το εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι εργαζόμενοι, , οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν απάντηση στα αντιλαϊκά σχέδια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μεγαλοεπιχειρηματιών, ΕΕ, με αιχμή το Ασφαλιστικό.

Η επιτυχία της απεργίας θα είναι η απαρχή της κλιμάκωσης των αγώνων μας γι’ αυτά που έρχονται και που θα πρέπει να μας βρουν ετοιμοπόλεμους, να αποτελέσει παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Η επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα πρέπει να πάρει μαζική και δυναμική απάντηση.

Κανένας αμέτοχος στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει!!

Απαιτούμε:

Εδώ και τώρα σύγχρονη δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με αξιοπρεπείς συντάξεις και πλήρεις παροχές Υγείας και Πρόνοιας.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook