Μόνο άνθρωπος… εμπιστοσύνης δεν ήταν ο 51χρονος οδηγός βυτιοφόρου στον οποίο ο εργοδότης του είχε αναθέσει να παραλαμβάνει καύσιμα από τα διυλιστήρια στους Αγίους Θεοδώρους και να τα μεταφέρει στα πρατήρια που διατηρεί. Ο πονηρός οδηγός έκανε… στάση στο βενζινάδικο ενός γνωστού του στην Αρχαία Κόρινθο και άδειαζε μέρος του φορτίου στις δεξαμενές για να μοιραστούν τα κέρδη!

Οι δυο δράστες πιάστηκαν στα πράσα μαζί με έναν 33χρονο Ρουμάνο, την στιγμή που «ρουφούσαν» από το βυτιοφόρο 230 λίτρα υγρών καυσίμων συνολικής αξίας 345 ευρώ και τα διοχέτευσαν με μεταλλικά δοχεία στην δεξαμενή του βενζινάδικου! Κι αυτή η δουλειά γινόταν συστηματικά τους τελευταίους δυόμισι μήνες και μάλιστα καθημερινά, με αποτέλεσμα να είχαν αφαιρέσει συνολικά ποσότητες καυσίμων αξίας άνω των 75.000 ευρώ από το βυτιοφόρο!

Όλα αυτά τα καύσιμα, ο 42χρονος τα διέθετε για πώληση στη «μαύρη» αγορά βγάζοντας πεντακάθαρο κέρδος το οποίο μοιραζόταν με τον οδηγό του βυτιοφόρου! Γι αυτό έκαναν… επίσκεψη στο πρατήριό του κλιμάκια του Τελωνείου και του ΣΔΟΕ, που θα εξακριβώσουν την έκταση της φοροδιαφυγής.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου μαζί με τους άλλους δυο, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής καθώς στο βενζινάδικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, πέντε αμπούλες και 520 σφαιρίδια.

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook