Επιστολές προς τα μέλη του αλλά και τους γονείς απέστειλε ο Σύλλογος Palso αναφορικά με την συμμετοχή του στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου.

Η επιστολή προς τα μέλη του συλλόγου:

“Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στην κινητοποίηση-απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου κατά της γενικευμένης λαίλαπας μέτρων, τα οποία λαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση με προφανή στόχο αφ’ ενός τον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αφ’ ετέρου την περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Καλούμε τα μέλη μας σε ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή στην πρωινή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στις 10 πμ και σε κλείσιμο όλων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ-ΔΙΕΚΔΙΚΩ

Εγώ ο ίδιος και όχι μόνοι τους οι άλλοι”

Η επιστολή προς τους γονείς:

“Αγαπητοί γονείς,

Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον ότι και η σημερινή κυβέρνηση σε πλήρη αρμονία με τους «φίλους» και δανειστές της χώρας Ευρωπαίους εργάζεται πυρετωδώς για τον αφανισμό του αυτοαπασχολούμενου, του μικροεργοδότη και για την περαιτέρω βάσει σχεδίου, απ΄ό,τι φαίνεται, εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Σας γνωστοποιούμε ότι εν όψει της κινητοποίησης που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΒΕΕ, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και έπειτα από σχετικές εγκυκλίους που λάβαμε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Αρ.Πρωτ.: 36233-3/01.02.2016) και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Ηρακλείου (Αρ.Πρωτ.: 8574/01.02.2016), η   διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Ηρακλείου καλεί τα μέλη του  να παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Προσβλέπουμε στην κατανόησή σας, αφού η νέα λαίλαπα σκληρών μέτρων αφορά όλους μας και θίγει πλέον τόσο τα ελάχιστα αποδεκτά καλώς νοούμενα συμφέροντα των μικρομεσαίων όσο και την όποια αξιοπρέπεια έχει απομείνει.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook