Αν και ήταν ταξίδι με αρκετή ταλαιπωρία, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Κισσαμικός, επέστρεψε με πολλά χαμόγελα από την Καρδίτσα.

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αναγέννηση ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της Χανιώτικης ομάδας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τα Τρίκαλα.

Η αποστολή επέστρεψε την Τρίτη και στο πρόγραμμα υπήρχε προπόνηση. Την Τετάρτη οι βασικοί στο ματς με την Αναγέννηση θα έχουν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το πρωί (11:00).

Η επίσημη ενημέρωση:

Μετά από ένα επίπονο ταξίδι, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και των αγροτικών κινητοποιήσεων, που ωστόσο συνδυάστηκε από το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε από την Καρδίτσα το πρωί της Τρίτης.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Την Τετάρτη όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στην Αναγέννηση έχουν ρεπό, ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 11:00. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook