Καλή και δημιουργική χρονιά, με οράματα και σχεδιασμό για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων αλλά και  ανάπτυξη δραστηριοτήτων που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά,  ευχήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση κοπής πίτας του “Κυττάρου Χαλέπας” γα το 2016,  το Σάββατο 30  Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών του ΠΒΚ ‘Αστέρια’. 

Τόσο ο διοικητής του ΠΒΚ υποστράτηγος Λ.Σκυλάκης όσο και ο αντιπεριφερειάρχης  Χανίων Απ. Βουλγαράκης  στους σύντομους  χαιρετισμούς τους επαίνεσαν το έργο που επιτελεί εδώ και 4 και πλέον χρόνια ο Σύλλογος.  Μάλιστα ο κ.Βουλγαράκης επεσήμανε ότι  το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης  του «Κυττάρου Χαλέπας» αποτέλεσε υπόδειγμα και πιλότο για το νεοσύστατο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του «Κυττάρου Χαλέπας» στηρίζει από τον Δεκέμβριο του 2011 δεκάδες οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων. Ο Σύλλογος πραγματοποίησε κατά την χρονιά που μας πέρασε πλήθος εκδηλώσεων όπως:  Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού, διήμερο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Νεολαίας, εκδρομές, συμμετοχή στο Santa Run Χανιά 2015 με την πολυπληθέστερη ομάδα. Ακόμη, οργάνωσε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κέντρο Ανοικτής Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα Αττικής με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων από τα σχολεία της Χαλέπας. Παράλληλα αξιοποιεί κατά τις απογευματινές ώρες τα σχολικά κτίρια της περιοχής με ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook