Σε μια δύσκολη, είναι η αλήθεια, εβδομάδα που κύλησε για τον ΟΦΗ – το κλίμα το βράδυ της Τετάρτης ήταν πολύ καλό. Το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε την πίτα του παρουσία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής ενώ ο Αντίπας Σηφάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αποκαλώντας το Νίκο Νιόπλια «κορυφαίο Έλληνα προπονητή» ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα ώστε το διοικητικό σχήμα των «9» να διευρυνθεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντίπας Σηφάκης:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Ξεκινήσαμε πριν από μερικούς μήνες η περίφημη παρέα των εννέα θα παραμείνουμε εννέα μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν λέω ότι τα ξέραμε όλα και περιμέναμε ότι σήμερα θα ήταν καλύτερα. Θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή που δέχτηκε την πρόταση μας και μαζί με το τιμ του ανέλαβαν τον ΟΦΗ, με το -9 γνωρίζοντας το σημαίνει για εκείνους και τι μεγάλο ρίσκο πήραν.

Αν ο ΟΦΗ τα καταφέρει, θα το οφείλει στον Νιόπλια και αν δεν το καταφέρουμε αυτό θα οφείλεται σε κάποιες αποφάσεις που πήραμε πριν από εκείνον.

Η πάρεα μας δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον ΟΦΗ και στόχος ειναι να μεγαλώσει. Οποίος φίλος του ΟΦΗ συμφωνεί τον ορίζοντα που έχουμε και το χρόνου εύχομαι να είμαστε εδώ για να βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Επίσης θέλω να πω για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ που δείχνει σημάδια απόλυτης συνεργασίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook