Ο Κισσαμικός δείχνοντας πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο βρέθηκε ξανά δίπλα στα παιδιά-μαχητές της ζωής, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”.

Η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Κίσσαμο και ευρύτερα τα Χανιά στη Football League έπειτα από την επίσκεψή της για τις ημέρες των Χριστουγέννων στην “ΕΛΠΙΔΑ” βρέθηκε ξανά πριν λίγες ημέρες κοντά στα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους δύσκολο αγώνα για ζωή.

Αυτή τη φορά η αντιπροσωπεία του Κισσαμικού πρόσφερε μία φανέλα της ομάδας μέσα σε κάδρο και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, που τοποθετήθηκαν στον ειδικό χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, δίπλα σε φανέλες και αναμνηστικά της Εθνικής ομάδας και άλλων μεγάλων ελληνικών συλλόγων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού για τη σημαντική επίσκεψη:

Η ομάδα μας μετά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί ξανά κοντά στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα για ζωή.

Στον δρόμο της επιστροφής από την Καρδίτσα αντιπροσωπεία της ομάδας μας έδειξε και πάλι την αγάπη της στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”, περνώντας λίγες στιγμές μαζί τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Τσερκέζος και Αριστείδης Λώττας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη και την κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, που με δική της πρωτοβουλία υπάρχει αυτή η σχέση τα τελευταία δύο χρόνια ανάμεσα στην ομάδα μας και  την “ΕΛΠΙΔΑ”, πρόσφεραν στα παιδιά μία φανέλα του Κισσαμικού σε κάδρο και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η φανέλα του Κισσαμικού και η μπάλα έχουν τοποθετηθεί στον ειδικό χώρο που υπάρχει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, δίπλα σε φανέλες της Εθνικής ομάδας και αναμνηστικά από τις επισκέψεις μεγάλων ελληνικών συλλόγων.

Ο Κισσαμικός σε κάθε ευκαιρία δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στα παιδιά και θα συνεχίσει να τους δίνει δύναμη, κουράγιο και ελπίδα στη μάχη που δίνουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook