Η Επισκοπή με ανατροπή στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της ΑΕ Μυλοποτάμου, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου.

Τα εκτός έδρας γκολ στο 3-4 του πρώτου αγώνα έδωσαν το… εισιτήριο στην Επισκοπή για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στο 7’ ο πρώην αρχηγός της Επισκοπής και νυν της ΑΕΜ, Δελήμπασης, με πέναλτι που καταλογίστηκε για μαρκάρισμα του Δημητριάδη στον -επίσης πρώην αρχηγό της ομάδας- , άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 22’ ο Σίσκοφ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, αφού η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ στο 62’ ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής “σημάδεψε” ξανά το δοκάρι, με εκτέλεση φάουλ.

Στο 76’ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Σίσκοφ να σκοράρει αυτή τη φορά, ενώ στο 78’ ο Ντινιωτάκης σημείωσε το τελικό 2-1 με ασύλληπτο σουτ.

Το video με τα πλάνα του αγώνα

 

Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Κοκμοτίς-Φραγκιαδάκης

Επισκοπή (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Παπαδήμας, Δημητριάδης (71’ Φοβάκης), Γεωργιάδης, Λένγκα, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ (89’ Καψιώτης), Σίσκοφ, Ντινιωτάκης, Μέμος (46’ Χαλκιαδάκης), Γούλας. 

ΑΕ Μυλοποτάμου (Μανόλης Πατεμτζής): Σανταμούρης, Σιόρε, Νικηφόρος, Γεωργαντζάς, Γεωργόπουλος, Δροσάκης (75’ Ταμάμης), Αντιασβίλι  (81’ Σπανουδάκης), Δελήμπασης, Μπαξεβάνης, Σουμπασάκης, Κριτσωτάκης (37’ Αντρεΐνι).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook