Το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» πραγματοποίησε μία άκρως επιτυχημένη  παρουσία στη 3η EXPOTROF (Τρόφιμα- Ποτά & Έλληνες παραγωγοί) , η οποία έλαβε θέση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στην Αθήνα, από Παρασκευή 29/1/2016 έως Δευτέρα 1/2/2016.

“Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε ο έκδηλος ενθουσιασμός των επισκεπτών για τα προϊόντα μας και ιδιαίτερα το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από έμπορους και καταστηματάρχες του τομέα εστίασης της Νησιωτικής  Ελλάδας” σημειώνουν όσοι συμμετείχαν στην έκθεση με το Κρητικό Εργαστήρι.

Ως αποτέλεσμα της έκθεσης ήταν να πραγματοποιηθούν μια σειρά από νέες  συνεργασίες και να ανανεωθούν  οι ήδη υπάρχουσες αφού για άλλη μια φορά δόθηκαν συγχαρητήρια  για την διαχρονική ποιότητα  των προϊόντων της Οικογένειας Λαμπάκη.

Το φιλόξενο περίπτερο της Οικογένειας Λαμπάκη έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να γευτούν τα Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Ζύμης, συνοδευόμενα από Κρητική τσικουδιά. Ο διακεκριμένος Chef κος Λευτέρης Λαζάρου συνεχάρη τον κύριο  Λαμπάκη για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις  της  Μαραθόπιτας  αλλά  και της Αυθεντικής Σφακιανής Πίτας, οι οποίες φτιάχνονται με μεράκι σύμφωνα με τις συνταγές της γιαγιάς Φωτεινής Λαμπάκη.

 

Το Κρητικό Εργαστήρι, όπως ανακοίνωσε με ένα ευχαριστήριο μήνυμα, θα ξαναβρεθεί στην Αθήνα τον Μάρτιο, στην έκθεση FOODEXPO που θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO.

“Το Κρητικό Εργαστήρι σας ευχαριστεί για τον θερμό εναγκαλισμό στα προϊόντα του και σας υπόσχεται να διατηρήσει ακέραια τα χαρακτηριστικά που το φέρνουν πάντα ψηλά στις προτιμήσεις σας. Για όσους θέλουν να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην έκθεση FOODEXPO που θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO που βρίσκεται στον Αερολιμένα Αθηνών από τις 19 έως 21 Μαρτίου 2016″.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook