Οι «φωνές» προς τον Παντελή Ευθυμάκη για υλοποίηση των όσων έχει προαναγγείλει για τον Α.Ο. Χανιά εντείνονται. Μετά τους δύο οπαδών, τον Ερασιτέχνη ΑΟΧ, επιστολή προς τον επικεφαλής της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ απέστειλε και προσωπικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη παπά-Γιάννης Καραμουσαδάκης.

                         

Αναλυτικά η επιστολή του π. Καραμουσαδάκη:

«Αξιότιμε κύριε Ευθυμάκη

Λυπούμαι βαθύτατα που επικοινωνώ μαζί σας με αυτό τον τρόπο, αλλά με οδήγησαν σε αυτό, τα λόγια σας και οι πράξεις σας. Στις δύο τελευταίες συναντήσεις που είχαμε και ειδικότερα σε ό, τι αφορά την προσέλευσή σας στα γραφεία της ομάδας κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΧΑΝΙΑ της Κυριακή 10 Ιουλίου 2011, με σκοπό, δήθεν να μας πείτε «δύο πράγματα», όπως τελευταία λέτε – αλλά τίποτα ουσιαστικό παρά μονάχα ψέματα και απειλές, στην ουσία όμως ήρθατε για να θέσετε θέμα νομιμότητας της εκλογής μου ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Δηλώνω λοιπόν τα παρακάτω, προς γνώση δικιά σας και του Χανιώτικου φίλαθλου κοινού, με την ιδιότητα του απλού εργάτη του ΑΟΧ και όχι με αυτήν του προέδρου:

1)      Στην πρώτη Γ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ που διακόπηκε – αναβλήθηκε, παρόντων 5 ταμειακώς εντάξει μελών και αφού κανένας δεν ήθελε να αναλάβει πρόεδρος της Γ.Σ., προκειμένου να διευκολύνω την κατάσταση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες, παραιτήθηκα από υποψήφιος για να αναλάβω πρόεδρος της Γ.Σ. Στην Γ.Σ. που συνεχίστηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 υπέβαλλα εκ νέου υποψηφιότητα για το Δ.Σ. με σχετικό έγγραφο, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι.

2)     Η πράξη σας αυτή δηλώνει την υστεροβουλία, την σύγχυσή σας και την ανευθυνότητά σας, διότι αν δεν ήταν έτσι, θα το είχατε αναφέρει κατά την διάρκεια της Γ.Σ. και όχι ξαφνικά προχθές το βράδυ.

3)     Προσωπικά, όταν λέω κάτι, το εννοώ και το πιστεύω γιατί νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζει έναν σοβαρό, έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο, εν’ αντιθέσει με εσάς που άλλα λέτε την Κυριακή και άλλα την Δευτέρα. Για να μην πω ότι άλλα λέτε στις 11.15 και άλλα στις 11.30. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;

Διότι  κατ’ επανάληψη σάς έχω δηλώσει αλλά και στον κ. Ψυλλάκη και στον οποιονδήποτε ότι είμαι ο μόνος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ που ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά έχω υποβάλλει την παραίτησή μου αλλά έχω δηλώσει ότι θα παραιτηθώ μόλις αναλάβει νέο Δ.Σ. και δεν με θέλει συνεργάτη.

4)     Οι μέτοχοι, το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι του ΑΟΧ, σας «παραδόθηκαν άνευ όρων», σας έδωσαν ό, τι τους ζητήσατε, (κακώς από τη μία αλλά δικαιολογημένα από την άλλη γιατί νοιάζονται για τον ΑΟΧ) αλλά δυστυχώς πίστεψαν σε σας και ότι είστε η μοναδική λύση. Όμως δεν κάνατε κύριε Ευθυμάκη, ούτε τα μισά από αυτά που είχατε υποσχεθεί (εννοώ τα χρηματικά ποσά για τα οποία είχατε δεσμευθεί και δεν προσκομίσατε, χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζω το γεγονός ότι αυτά καταβάλατε έδωσαν μία προσωρινή ανάσα στην ΠΑΕ, ενώ και οι συνεργάτες που λέγατε, είτε δεν υπάρχουν, είτε δεν υπήρχαν, είτε σας εγκατέλειψαν, λόγω του τρόπου που ενεργείτε (σκορπίσατε τα χρήματά σας δίχως σχέδιο και προγραμματισμό και χωρίς να συνεργαστείτε με κανένα, και αυτό είναι αποδεδειγμένα από τα βασικά λάθη του παρελθόντος).

5)     Σταματήστε επιτέλους τις προφάσεις, δικαιολογίες, απειλές, υπεκφυγές και παρουσιάστε – υλοποιήστε τις υποσχέσεις σας με πράξεις και όχι λόγια.

Όσο για το αν σας ενοχλεί η παρουσία μου στην οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας ψάχνοντας για την νομιμότητα ή μη της εκλογής μου. Η παραίτησή μου είναι στην διάθεση του Δ.Σ. όποτε εσείς το ζητήσετε.

Πάτερ Ιωάννης Καραμουσαδάκης»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook