Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 15.30 έως 17.30 στην Σούδα, οι πρόσκοποι των Χανίων (2ο, 3ο, 4ο, 8ο & Ένωση Παλαιών) συμμετέχουν στον καθαρισμό του τόσο σημαντικού για τον τόπο μας, υγρότοπο του Μορώνη. Μια δράση υπό την αιγίδα της τοπικής δημοτικής ενότητας και του WWF.

Μετά το πέρας της δράσης, στις 18.30, θα βρεθούμε στο πολύκεντρο Σούδας όπου θα γίνει επίσημη παρουσίαση στους τοπικούς φορείς, των αποτελεσμάτων της συνεργασίας των προσκόπων της Κρήτης με το WWF.

Μια συνεργασία που πραγματοποιήθηκε ολόκληρη την περσινή χρονιά. Τα μέλη των συστημάτων μας συμμετείχαν σε δύο δράσεις στα Χανιά, παρακολουθώντας τους υγρότοπους του Μορώνη και της Λίμνης της Αγυιάς, κάνοντας εξειδικευμένες μετρήσεις και εξάγοντας αποτελέσματα από τα οποία έχουν βγει σημαντικά συμπεράσματα για την προστασία τους.

Οπότε: Φοράμε στολή εργασίας, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, οπλιζόμαστε με καλή διάθεση και βρισκόμαστε όλοι μαζί για να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και την τοπική κοινωνία. Να γίνουμε πρώτα εμείς το παράδειγμα για τους άλλους. Και ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook