​Έχεις δοκιμάσει ποτέ να δεις τι αποτελέσματα θα σου βγάλει η Google σε περίπτωση που αναζητήσεις το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο; 

Για να μην μπαίνεις σε κόπο θα σου πούμε εμείς… Θα σου βγάλει την Κριστίνα Πιμένοβα, η οποία είναι από τη Ρωσία και είναι μόλις δέκα ετών…

Όσο για την εμφάνιση της; Η μικρούλα διαθέτει εξωπραγματική ομορφιά που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο… Είναι πανέμορφη με μακριά μελί μαλλιά τα οποία κάνουν φυσικές ξανθές ανταύγειες, γαλάζια μάτια και αγγελικό πρόσωπο!

Έχει ήδη κάνει εξώφυλλα και καμπάνιες για μεγάλους οίκους όπως ο Armani και o Roberto Cavalli αλλά πλέον είναι και επίσημα μοντέλο… και αυτό γιατί πριν λίγες μέρες μετακόμισε στο Λος Άντζελες καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο LA Models.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια των LA Models» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, η πανέμορφη 10χρονη η οποία έχει 1,2 εκατομμύρια followers!

Ωστόσο, το γεγονός ότι ξεκινάει και επίσημα καριέρα στο μόντελινγκ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις… Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν ζει φυσιολογικά όπως τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για σεξουαλικές πόζες.

Πάντως το αυτί της μητέρας της δεν ιδρώνει ιδιαίτερα… καθώς όπως λέει όλα αυτά δεν ισχύουν, καθώς η κόρη της μπορεί να είναι πανέμορφη ωστόσο ζει φυσιολογικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook