Σε δήμιο του ΠΑΟ Κρουσώνα εξελίσσονται οι Ασίτες που για δεύτερη φορά φέτος κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη κατάφερε να νικήσει με 1-0, κάνοντας σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από το διαζύγιο με τον Αντώνη Καλογεράκη.

Το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε ο Ποτηράκη στο 4’ όταν πήρε τη μπάλα στην πλάτη του Ζαμπετάκη και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό  ο Μαρκάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά και Κουράκης στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε ένα σουτ του Κουράκη μέσα από την περιοχή έδιωξαν στην γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων ενώ οι φιλοξενούμενοι ενώ το σουτ του Μαρκάκη δεν ανησύχησε τον Ζαχαριουδάκη. 

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης, κοζωρόνης, Μανιαδάκης (90’ Ιατράκης),Οικονομάκης, Δεληστεφανής, Μ. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης, Ποτηράκης (λ.τ 10’ Σουλτάτος), Χούτρης (65’ Λεκάκης), Σταυρακάκης.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Μακατουνάκης, Μπινιχάκης, Ζαμπετάκης, Κάββαλος (70’ Θεοδωράκης), Οικονόμου, Πουλάκης, Σταθόγλου, Κουράκης, Μαρκάκης, Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook