Ο ένας μετά τον άλλο καταφτάνουν οι πελαργοί στην οικία της οικογένειας Watson στην Αγγλία καθώς πέρα από τη μητέρα Joanne, η οποία έχει συνολικά 14 παιδιά, και οι ανήλικες κόρες της ακολουθούν τον ίδιο δρόμο…

Τι κι αν η μόλις 40 ετών γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τις κόρες της να μην ακολουθούν τα βήματά της και να την αντιμετωπίζουν ως παράδειγμα προς αποφυγή εκείνες αν και ακόμα ανήλικες έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά ή ετοιμάζονται να αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε η 22 ετών σήμερα Natasha, η οποία στα 16 της απέκτησε τον μικρό Branford ενώ στην ίδια ηλικία απέκτησε παιδί και η δεύτερη κόρη της Joanne Watson η οποία σήμερα είναι 19 ετών. Όντας ένα χρόνο μικρότερη από τις αδελφές της η μικρή Mariah η οποία θα αποκτήσει σύντομα παιδί αν και μόλις 15 χρονών.

Μάλιστα, η ανήλικη κοπέλα δηλώνει πως δεν φοβάται που θα γίνει ανήλικη μητέρα καθώς της φαίνεται κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, η μητέρα της τονίζει πως δεν επιδοκιμάζει την εγκυμοσύνη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι περήφανη που η Mariah είναι έγκυος. Ο πατέρας του παιδιού έχει εξαφανιστεί. Ήθελα κάτι καλύτερο γι αυτήν. Μπορεί και οι άλλες δύο κόρες μου να απέκτησαν παιδιά σε μικρή ηλικία αλλά αυτές έχουν τακτοποιηθεί. Εργάζονται σε καλές δουλειές και φροντίζουν τα παιδιά τους».

Η γυναίκα φροντίζει μόνης της τα 14 παιδιά της καθώς έχει πάρει διαζύγιο δύο φορές. Παρόλα αυτά δηλώνει πως τα καταφέρνει μια χαρά χάρης στα επιδόματα που της παρέχει το κράτος τα οποία φτάνουν μηνιαίως τα 2.258 ευρώ (δηλαδή 2.000 λίρες).

\"\"\"\"\"\"

newsbeast

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook