Με το πρωτάθλημα να πηγαίνει δύο αγωνιστικές μετά, πλέον εν όψει του κομβικού αγώνα με την Κηφισιά ο ΟΦΗ είναι υπερπλήρης.

Ναι το γνωρίζουμε ότι πριν τον αγώνα με την Κηφισιά προηγείται αυτός με το Νέο Ηράκλειο όμως κακά τα ψέμματα ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι μέσα στο «Γεντί Κουλέ» δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο Ηράκλειο έχει πετύχει τα 24 από τα 29 γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Αυτομάτως πλέον όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Κηφισιά όπου ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και κυρίως τρεις επιπλέον επιλογές για την μεσαία γραμμή: Τους Μπουρσέλη, Φουκαράκη και Νάστο.

Όπως φάνηκε στο φιλικό με τον Κρουσώνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ δείχνει να καταλήγει στο 4-3-3 με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς και τους κεντρικούς μέσους να πατάνε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή. Στο φιλικό που έγινε, στο πρώτο ημίχρονο οι Χαντί και Κιάσσος πατούσαν συνεχώς την αντίπαλη περιοχή ενώ ο Φραγκουλάκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που αποτελούσε τον πρώτο πόλο της μεσαίας γραμμής που έπαιρνε τις πρώτες μπάλες από τα στόπερ.

Με τους Φουκαράκη, Μπουρσέλη και Νάστο ο Νιόπλιας έχει στην διάθεση του τρεις ακόμα σούπερ επιλογές για την μεσαία γραμμή με τον τελευταίο να είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξει το κατάλληλο σχήμα και ανάλογα με την τακτική που πρόκειται να ακολουθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook