Τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου ευχαριστούν ο κ. Δημήτρης Σαρρής και η σύζυγός του κα Μάιρη Σαρρή για την συμβολή τους στη θεραπεία της 10χρονης κόρης τους, μετά από μια περιπέτεια με την υγεία της κατα την οποία κινδύνευσε η ζωή της.

Στο ευχαριστήριο αναλυτικά αναφέρεται:

"Μετά την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της δεκάχρονης κόρης μας ,που απροσδόκητα, ενώ έδειχνε απόλυτα υγιής  προσεβλήθη από οξεία περιτονίτιδα, από επιπλοκή ρήξης της σκωληκοειδούς  απόφυσης της , και κινδύνευσε η ζωή της ,θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους επιστήμονες ιατρούς ,αλλά και το νοσηλευτικό ,προσωπικό του ΠΑΓΝΗ και του ΕΣΥ, πού συνέβαλλαν καίρια στη θεραπεία της  και  το οποίο ευτυχώς  που υπάρχει και λειτουργεί   στο νησί μας.

Πρώτον από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον παιδοχειρουργό κ. ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ και του συνεργάτες του γιατρούς  κ.κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΜΠΙΡΟ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΛΕΥΡΑΚΗ, τις  αναισθησιολόγους   ΝΥΧΤΑΡΗ και ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, καθώς και τις πανάξιες νοσηλεύτριες  της παιδοχειρουργικής κλινικής  ,οι οποίες με προθυμία και  αυταπάρνηση προσέφεραν νυχθημερόν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο παιδί μας .

Τέτοιοι επιστήμονες και άνθρωποι καταξιώνουν την ιατρική ως ανθρωπιστικό λειτούργημα και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας .

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ κ  κ.ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗ και τις συνεργάτριες του παιδιάτρους κ.κ. ΣΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,ΝΤΙΑΝΑ ΦΥΤΡΩΛΑΚΗ, ΕΦΗ ΤΑΒΛΑΔΑΚΗ,ΗΛΙΑ,ΓΕΡΟΜΑΡΚΑΚΗ κ.α. πού συνέβαλλαν καίρια, στην θεραπεία της ,τις πρώτες πιο δύσκολες    και κρίσιμες ώρες  και μέρες  της νοσηλείας της.

Επίσης τον Διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ  Καθηγητή κ .ΜΑΝΟΛΗ ΓΑΛΑΝΑΚΗ και τις συνεργάτριες του παιδιάτρους  και νοσηλεύτριες.

Θέλουμε  ακόμη να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που επέδειξαν ,για την κρίσιμη υπόθεση  της θεραπείας  του  παιδιού μας , τον πρύτανη  του  πανεπιστημίου  κ. ΖΩΡΑ ,τον ΔΙΟΙΚΗΤΉ του ΠΑΓΝΗ κ. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, τον καθηγητή χειρουργικής κ. ΧΡΥΣΟ και  τον καθηγητή λοιμωξιολογίας   κ. ΓΚΙΚΑ.

Τέλος εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας  στην  Καθηγήτρια κα ΡΑΪΣΑΚΗ  για τις ορθές  γνωματεύσεις  των ακτινογραφιών  των αξονικών   ,μαγνητικών  τομογραφιών και των  υπερηχογραφημάτων ,των οποίων η ορθή αξιολόγηση,  από μέρους της ,συνέβαλλε αποφασιστικά  στην  επίσπευση της αποκατάσταση της υγείας της κόρης μας.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΜΑΙΡΗ ΣΑΡΡΗ"