Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων διεκδικεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για το θέμα επαναλειτουργίας της 50άρας πισίνας του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ευχαριστήριο προς ΕΑΚ. Συνάντηση με Υφυπουργό κ. Κοντονή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη Συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει ειλικρινείς ευχαριστίες προς την Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων για το ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλει το Κολυμβητήριο Χανίων και τις προσπάθειες που καταβάλουν τα μέλη της Διοίκησης για την βελτίωση της λειτουργίας του.

Κοινός μας στόχος είναι η επαναλειτουργία της 50άρας πισίνας που επί σειρά ετών παραμένει κλειστή κατά τους χειμερινούς μήνες. Επί αυτού του ζητήματος, η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων διεκδικεί άμεσα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Σταύρο Κοντονή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΓΕΩΡΓ. ΝΙΚΑΚΗ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη Συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει ειλικρινείς ευχαριστίες στον συμπολίτη Χανιώτη επιχειρηματία κ. Νικάκη Γεώργιο, ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων. Ο κ. Νικάκης στάθηκε στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου και του Κολυμβητηρίου Χανίων, όταν υπήρξαν δυσκολίες προμηθεύοντας με πετρέλαιο την αθλητική εγκατάσταση.

Με την κατανόηση και εμπιστοσύνη που μας έδειξε, διασφαλίστηκε η συνεχής λειτουργία της 25άρας πισίνας τους χειμερινούς μήνες, τότε που η Πολιτεία δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Τον ευχαριστούμε θερμά.  

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook