Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο Σύνδεσμος Εφημερίων ''ο Ποιμήν'', το Κεντρικό Συσσίτιο, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ''Μαρτυρία'', το Θεοχαρίδειο Κέντρο, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και ο ξενώνας συνοδών ασθενών '' Θαλπωρή'' σας προσκαλούν  στην κοπή της Αγιοβασιλόπιττας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 1.30 μ.μ. στο κέντρο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ HALL στην Γέφυρα Πλατανιά, με την Στέλλα Κονιτοπούλου και τον Γιώργο Χαιρέτη με το συγκρότημά του. Θα χορέψουν τα παιδιά από τον παραδοσιακό χορευτικό σύλλογο «Οι  Βιγλάτορες».

Η εκδήλωση γίνεται για την ενίσχυση του Κεντρικού Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις και αγωνιά αν τελικά θα καταφέρει να καλύψει τις τόσο αυξημένες ανάγκες του τόπου μας.
Σας προσκαλούμε και σε αυτήν την εκδήλωση να δώσετε το παρών για να ψυχαγωγηθούμε  αλλά και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης!

Τιμή εισόδου με πλήρες μενού: 15 ευρώ

Προπώληση στα γραφεία της Μητροπόλεως: Πλατεία Πατριάρχου Αθηναγόρου 1 (τηλ. 2821027807)
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε εγκαίρως να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 2821061196.