Τις κοινωνικές του ευαισθησίες έδειξε πάλι ο Κισσαμικός συμμετέχοντας στην εθελοντική δειγματοληψία για ανεύρεση πιθανού δότη μυελού των οστών για 20χρ. κοπέλα.

Η διαδικασία έγινε στο Δημαρχείο Κισσάμου με την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία (πάνω αριστερά) συμμετείχε σε αυτή και ο Μιχάλης Αυγενικός, που θεωρείται ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτησή του.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου με την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” διοργανώθηκε εθελοντική λήψη (δείγμα σιέλου) στο Δημαρχείο Κισσάμου, για την ανεύρεση πιθανού δότη μυελού των οστών για 20χρονη κοπέλα από την Κίσσαμο, που χρήζει άμεσης ανάγκης.

Τη σημαντική αυτή προσπάθεια στήριξε και ο Κισσαμικός, με ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση της δειγματοληψίας ακολούθησε ενημέρωση από εξειδικευμένους ομιλητές για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών. 

Η προπόνηση της Δευτέρας 

Αποκατάσταση για τους βασικούς στο ματς με τα Τρίκαλα και φιλικό για τους υπόλοιπους κόντρα στην Κ19 περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τον Κισσαμικό.

Η επίσημη ενημέρωση:

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 με τον Πανσερραϊκό στρέφει την προσοχή του ο Κισσαμικός, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε αποκατάσταση το πρωί για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έδωσαν φιλικό παιχνίδι το απόγευμα με την ομάδα Κ19 του Κισσαμικού, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook