Τη βασιλόπιττα του 2016 έκοψε το Σάββατο 6 του Φλεβάρη η “οικογένεια” του Μουσικού Σχολείου Χανίων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, αλλά ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε ολόκληρη η σχολική κοινότητα, γονείς,  μαθητές και καθηγητές.Παρόντες ήταν και οι νεοεκλεγέντες προϊσταμένοι της Α’βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Μηλιαράκης και της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ζερβάκης (ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό), εκπρόσωπος της Ενωσης Γονέων Ν. Χανίων και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων κ.Κονταξάκης.

Την πίτα έκοψε η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Μαρία Παπουτσάκη, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ανακοίνωσε τη δωρεά στο σχολείο από το Σύλλογο ενός διαδραστικού πίνακα τελευταίας τεχνολογίας με προτζέκτορα και έναν εκτυπωτή. Φυσικά, όποιος κέρδισε το φλουρί πήρε για δώρο ένα μικρό μουσικό όργανο. Στη γιορτή που ακολούθησε, έπαιξαν ζωντανά μουσική καθηγητές και μαθητές, παραδοσιακά και ροκ, καθώς τα μέλη αυτής της ζεστής σχολικής κοινότητας, έδειξαν γι άλλη μια φορά ότι το Μουσικό είναι ένα Χαρούμενο Σχολείο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook