Τελευταία ενημέρωση 9:25

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημ΄πατων στον κόμβο του Κλαδισού.

Μετά την απόφαση του αγροτών του μπλόκου να αποχωρήσουν προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Παρασκευή και το Σάββατο, από τα ξημερώματα ξεκίνησε η διαδικασία καθαρισμού του κόμβου προκειμένου να αποδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία μετά από τον αποκλεισμό του από τους αγρότες για σχεδόν δέκα ημέρες.

Μετά την απομάκρυνση των ελαστικών, και τον καθαρισμό από συνεργεία του δήμου και από την Πυροσβεστική, ο κόμβος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Στο σημείο απο νωρίς το πρωί ήταν αστυνομία καθώς και αντιπροσωπεία των αγροτών  προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Στο μεταξύ από τις 6 το απόγευμα οι αγρότες θα αρχίσουν να πηγαίνουν στο λιμάνι της Σούδας προκειμένου να επινβιβαστούν στο πλοίο για τον Πειραιά.

Οι αγρότες δεν θα πάρουν μαζί τους τρακτέρ, ενώ  όπως είπε στο Flashnews.gr ο  εκπρόσωπος του συντονιστικού του μπλόκου του Κλαδισού,  Γιώργος Γωνιωτάκης, από τον Πειραιά θα μεταβούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και στην συνέχεια στο Σύνταγμα όπου θα παραμείνουν για δύο ημέρες.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook