«Ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη μεθόδευση», χαρακτηρίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή του δήλωση την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προαναγγέλλει «σκληρή απάντηση» σε όσους επιχειρούν την αποδυνάμωσή του μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων, -όπως αναφέρει σε αυτή.

Μόλις, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμαθε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του από την εισαγγελέα εκνευρίστηκε αρκετά. Περισσότερο από την διάσταση που πήρε, την στιγμή που -όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ- στη συνομιλία που έχει καταγραφεί, δεν εμπλέκεται αυτός. \’\’Απλώς, τα άλλα δύο άτομα αναφέρουν το όνομά του\’\’, λένε στον Πειραιά, που προβληματίζονται αρκετά, καθώς δεν μπορούν να αντιληφθούν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

«Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη.

Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν.

Μου είναι αδιανόητο το όνομά μου να αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, σε σχέση με αξιόποινη συμπεριφορά με την οποία ουδεμία έχω σχέση.

Αλλά ακόμα περισσότερο με προβληματίζει ότι αυτό κρίνεται αρκετό για να δώσει την αφορμή άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook