​Στα μαύρα είναι όλη η Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης… Όλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό των τριών παληκαριών και για τη νέα τραγωδία που έρχεται να ταράξει την γεμάτη πληγές κοινωνία μας!

Τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού πέθαναν μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού Agusta Bell ΠΝ28 τα ξημερώματα στη νησίδα Κίναρο δυτικά της Λέρου.

Πρόκειται για τους: οι ανθυποπλοίαρχοι Τουλίτσης Αναστάσιος (κυβερνήτης) Πανανάς Κωνσταντίνος (συγκυβερνήτης), ενώ μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν ο ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος.

Απαρηγόρητες οι οικογένειες των τριών αντρών δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τα πρόσωπα των αγαπημένων τους.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο 34χρονος υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού www.parapolitikaargolida.gr, δεν ήταν να μπει στο μοιραίο ελικόπτερο… Επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή στο ελικόπτερο καθώς το δικό του είχε παρουσίαση βλάβη.

Το πρωί την σύζυγο του επισκέφθηκε κλιμάκιο του υπουργείου Άμυνας για επίσημη ενημέρωση για το δυστύχημα στην Κίναρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, που έμελλε να ολοκλήρωνε την ευτυχία τους… Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook