Αρκετά διαφοροποιημένο και προσαρμοσμένο στα νέα οικονομικά δεδομένα θα είναι το φετινό ρόστερ του Εργοτέλη μετά τις σημερινές προσθαφαιρέσεις που ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα από την περσινή ομάδα δεν θα συνεχίσουν στο σύλλογο όπως ανακοινώθηκε και επίσημα έξι συνολικά παίκτες. Ο λόγος για τους Μάνο Παπαδημητρίου, Νίκο Μανώλα , Γιώργο Παπαδογιαννάκη, Χριστόφορο Κουρουζίδη , Γιώργο Καλασούντα και Μηνά Συντυχάκη.

Από το περσινό ρόστερ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Νίκος Γεωργοπαπαδάκος και Απόστολος Πάντσιος.

Πέρα από τις αποδεσμεύσεις και τις ανανεώσεις όμως ο Εργοτέλης προχώρησε και σε τέσσερεις μεταγραφικές προσθήκες αποκτώντας τον Γιώργο Βαρνάβα από τον Φιλαθλητικό Ηρακλείου, τον Αντώνη Γρύλλη από τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου, τον Σπύρο Γρύλλη από το Αιγάλεω και τον Γιάννη Φλιάτη από την ομάδα του Αετού Κιλκίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα το βράδυ η Επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη για όλα τα παραπάνω :

Η επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ «Εργοτέλη» ευχαριστεί τους αθλητές που αποδεσμεύτηκαν από τη δύναμη του συλλόγου Παπαδημητρίου Μάνο, Μανώλα Νίκο, Παπαδογιαννάκη Γιώργο, Κουρουζίδη Χριστόφορο, Καλασούντα Γιώργο και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στη νέα τους ομάδα.

Θέλει να κάνει επίσης ιδιαίτερη μνεία στον αθλητή Συντυχάκη Μηνά για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο , να του ευχηθεί καλή επιτυχία και να του υπενθυμίσει ότι τον περιμένει σύντομα στην οικογένεια του Εργοτέλη από άλλη θέση.

Η επιτροπή μπάσκετ του «Γ. Σ Εργοτέλη» ανακοινώνει επίσης τη συνέχεια της συνεργασίας με τους Νίκο Γεωργοπαπαδάκο και Απόστολο Πάντσιο καθώς επίσης και την απόκτηση των παρακάτω αθλητών :

Βαρνάβα Γιώργο από Φιλαθλητικό Ηρακλείου
Γρύλλη Αντώνη από Φιλαθλητικό Ζωγράφου
Γρύλλη Σπύρο από Αιγάλεω
Φλιάτη Γιάννη από Αετό Κιλκίς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook