Πρώτη ενημέρωση 18:20

Αποφασισμένοι να μείνουν στο Σύνταγμα δηλώνουν οι αγρότες που έφτασαν την Παρασκευή στην Αθήνα από ολόκληρη την χώρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Πολλοί αγρότες και απο την Κρήτη έστησαν σκηνές στην πλατεία Συντάγματος, όπου και σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, αγρότες στο Σύνταγμα έφτιαξαν φασολάδα και την μοίρασαν στον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Νωρίτερα, με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο χιλιάδες αγρότες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα απο ολόκληρη την χώρα, συμμετέχοντας στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

 

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», οι Κρήτες αγρότες κατευθύνθηκαν από την Ομόνοια στο Σύνταγμα.

Με τους αγρότες συναντήθηκαν στο Σύνταγμα και εργαζόμενοι από τις συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ από την πλατεία Κλαυθμώνος και του ΠΑΜΕ από την πλατεία Κάνιγκος.

Επίσης στο κέντρο της Αθήνας πήγαν και τα περίπου 20 τρακτέρ στα οποία δόθηκε η άδεια να δώσουν συμβολικό παρόν στο συλλαλητήριο “παρευλάνοντας” μπροστά απο την Βουλή.

Στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς οι περισσότεροι δρόμοι έχουν κλείσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook