Ο Α.Ο. Χανιά ηττήθηκε με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής, αλλά βάσει της εικόνας του άξιζε κάτι καλύτερο.

Η Χανιώτικη ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του αντιπάλου της, που παραμένει σε… τροχιά ανόδου.

Ένα από τα κέρδη του ΑΟΧ στο ματς ήταν η πολύ καλή παρουσία του 16χρονου Μιχαλαντρέα Νύκταρη, που έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός στο πρωτάθλημα.

Στο 25’ ο Δεληζήσης εκμεταλλευόμενος και την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Πρίφτη σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Βάντερσον, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ο ΑΟΧ είχε καλή στιγμή στο 61’ με Παλιάτσιο και Δεινόπαπα για να ισοφαρίσει, ενώ στο 66’ ο Απόλλων έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0, αλλά ο Φαρινόλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας) – Γιαννίκος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Αχαΐας)

Κίτρινες κάρτες: Νύκταρης (29’), Γκέσιος (34’), Ρουσάκης (88’), Παγώνης (90+3’)

Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Σουνάς (46′ Ρουσάκης), Βάντερσον, Φαρινόλα, Μπουντόπουλος (80′ Στεργίδης), Τζιώρας (63′ Καμαρά).

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Καμινιώτης (55′ Νάκας), Μ. Νύκταρης (71′ Χατζηλιάδης), Τσούτσης, Δεινόπαπας, Μασάδο, Γκέσιος (34′ λ.τρ. Παλιάτσιος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook