Έτοιμοι για άλλα δύο μεγαλειώδη συλαλλητήρια αντίστοιχα με αυτό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή είναι οι χιλιάδες αγρότες που κατέκλησαν την Αθήνα.

Οι αγρότες από τη Θεσσαλία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο θα ενισχυθούν σήμερα και από τους συναδέλφους τους από την Ημαθία, που έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα, και από τον Προμαχώνα, που αναμένονται τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα.

Για σήμερα προγραμματίζονται δύο συλαλλητήρια, το πρώτο στις 11 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας από το ΠΑΜΕ και το δεύτερο το απόγευμα στο Σύνταγμα από τους αγρότες όλης της Ελλάδας που έχουν στήσει ένα μεγάλο «μπλόκο» στην καρδία της Αθήνας.

 Η συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος ήταν μεγαλειώδης, με περίπου 10.000 αγρότες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εργαζόμενοι άλλων κλάδων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ενώ οι αγρότες εκτιμούν τους συγκεντρωμένους σε 20.000 άτομα.

Οι αγρότες πήγαν στο Σύνταγμα με τρακτέρ, άναψαν φωτιές μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, έστησαν σκηνές στην πλατεία και μοίρασαν φακές και φασολάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook