Αποφασισμένος να αποκτήσει γιο πάση θυσία εμφανίζεται ο 65χρονος Ινδός Καιλάς Σινγκ. Στο πλαίσιο αυτό, πήρε διαζύγιο με το… σαπούνι, καθώς ένας ιερέας τον συμβούλευσε ότι μόνον έτσι θα αποκτήσει τον πολυπόθητο κανακάρη. Ο λόγος για τον Καιλάς Σινγκ, ο οποίος έχει να πλυθεί 37 ολόκληρα χρόνια (από το σωτήριον έτος 1974)!

Η μοναδική επαφή που έχει με το νερό είναι για να το πιει, να πλύνει τα χέρια του και το στόμα του. Αντ’ αυτού, ο Ινδός κάθε απόγευμα κάνει «μπάνιο της φωτιάς» ως υποκατάστατο. Το «μπάνιο της φωτιάς» είναι μία ιεροτελεστία που περιλαμβάνει κάπνισμα μαριχουάνας, προσευχή στον θεό Σίβα και χορό γύρω από μία φωτιά.

Μέχρι τώρα όμως, το πολυπόθητο αγόρι δεν το έχει φέρει ο πελαργός, καθώς του έχει χτυπήσει 7 φορές την πόρτα, αλλά για να του παραδώσει… κόρες, κάτι που δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τον Ινδό.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Σινγκ αντιμετωπίζει τη (δικαιολογημένη) κρεβατομουρμούρα της συζύγου του και του φιλικού του περιβάλλοντος που μάλλον δεν ικανοποιείται με το «μπάνιο της φωτιάς». Αλλά ακόμα και όταν η γυναίκα του απείλησε ότι δεν θα ξανακοιμηθεί μαζί του, αυτός έμεινε αμετακίνητος στις απόψεις του.

Μία φορά μάλιστα που αποπειράθηκαν να τον πλύνουν δια της βίας εκείνος αντιστάθηκε και το έβαλε στα πόδια. «Είναι θέλημα θεού να μην κάνω μπάνιο. Προτιμώ να πεθάνω παρά να κάνω μπάνιο» διαμηνύει παρά τα αρνητικά σχόλια από τους γείτονες, σημειώνοντας ότι ίσως θα πλυθεί όταν ξαναγεννηθεί στην άλλη ζωή.

thebest

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook