Τελευταία ενημέρωση: 21:50

Επιχείρηση διάσωσης δύο νεαρών περιπατητών, έγινε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στο Σταυρό Ακρωτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε σαν αποτέλεεσμα ένα άτομο να διακομισθή στο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά.

Πιο συγκρεκριμένα, δύο άτομα, ηλικίας 30 ετών, είχαν μεταβεί στο Σταυρό για περίπατο. Κάτω από αδιεκρίνιστες συνθήκες, λίγο πριν τις 19:30, ο ένας εκ των δύο νεαρών, έπεσε σε γκρεμό βάθους 7 – 8 μέτρων, καταλήγοντας ευτυχώς σε ένα μονοπάτι, προσβάσιμο στους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. 

Ο δεύτερος περιπατητής, σοκαρισμένος από την θέα του φίλου του που είχε πέσει στον γκρεμό, ακινητοποιήθηκε στο σημείο που βρισκόταν και οι πυροσβέστες, με σχοινιά και αναρρίχηση κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Για το ατύχημα, ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, ενώ στην επιχείρηση διάσωσης των δύο περιπατητών συμμετείχαν. 7 πυροσβέστες από την ΠΥ Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έχει υποστεί θλαστικά τραύματα ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του από το ατύχημα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook