Το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Μαρτίου στα Χανιά ο γνωστός παραμυθάς της ΕΡΤ, Νίκος Πιλάβιος,  θα βρεθεί στα Χανιά, προσκεκλημένος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, για την πραγματοποίηση δύο δράσεων που έχουν σχέση με τα παιδιά και συγκεκριμένα:

Η πρώτη δράση με τον τίτλο, «Πετώντας με τον Παραμυθά», θα πραγματοποιηθεί ο Σάββατο 5 Μαρτίου, στον πολυχώρο ΛΕΚΤΟΡΙΟ, Μίνωος 31.

Σε δύο ξεχωριστές παραστάσεις ο Νίκος Πιλάβιος αφού παρουσιάσει μία ημίωρη ταινία γνωριμίας με τον “Παραμυθά” θα παίξει ένα θεατρικό-διαδραστικό παιχνίδι αφήγησης παραμυθιών, με τα παιδιά αλλά και με τους γονείς τους.

Ώρες διεξαγωγής: Α΄ομάδα παιδιών 17:00 – 18:00 , Β΄ ομάδα παιδιών: 18:30 – 19:30.
Κόστος: 8 € ανά παιδί με συνοδό.

Η δεύτερη δράση με τον τίτλο: «Η Τέχνη να λες παραμύθια», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου επίσης στο ΛΕΚΤΟΡΙΟ. Πρόκειται για ένα 5ωρο σεμινάριο αφήγησης παραμυθιών από τον Νίκο Πιλάβιο και με πρακτική εφαρμογή, με αφήγηση παραμυθιών από εκείνους που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς, γονείς, καθώς και σε όλους όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη της αφήγησης παραμυθιών σε παιδιά.

Ώρες διεξαγωγής:12:00 – 17:00 (με μισή ώρα διάλλειμα).
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Κόστος: Ειδική Προσφορά Γνωριμίας: 20 €/άτομο, 30 €/ομάδα 2 ατόμων.

Σημειώνεται ότι και για τις δύο δράσεις , λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, κρίνεται απαραίτητη η κράτηση θέσεων τηλεφωνικά στο τηλ.: 6932447016 ή με  email στο info@alp.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook