Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τον Πανσερραϊκό, ο Κισσαμικός δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0.

Με το 9ο γκολ του ο πρώτος σκόρερ των “λιονταριών” Εμίλιο Φουρτάδο έκρινε την αναμέτρηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 73’. Ο Κισσαμικός έγινε απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 14’ με τον Σταθάκη.

Οι φάσεις του αγώνα
11’ Σέντρα του Φουρτάδο σουτ του Ρούτση η μπάλα καταλήγει αρκετά έξω από την εστία.
14’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Σέντρα του Τσερκέζου ο Σταθάκης αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή πλασάρει αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23’ Σουτ του Τριανταφυλλάκου άουτ.
33’ Σέντρα του Τσερκέζου κεφαλιά του Σταθάκη άουτ.
41’ Κόρνερ του Ρούτση κεφαλιά του Παπατζίκου η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Σταθάκη και καταλήγει κόρνερ.
42’ Νέα εκτέλεση κόρνερ του Ρούτση, συρτό σουτ του Στεργιανού άουτ.
73’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Ρούτση, κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου, ο Φουρτάδο από κοντά με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
85’ Σουτ του Ρούτση ο Λαζαρίδης αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού.
90+3’ Φάουλ του Ανδρέου κεφαλιά του Δωματά, ο Τριανταφυλλάκος προσπάθησε να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Χατζημωϋσιάδης-Εμπλιούκ (Ξάνθης)
4ος διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Πανσερραϊκός (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Στεργιανός (66’ λ.τρ. Κιόσε), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Τριανταφυλλάκης, Ρούτσης (85’ Ανδρέου), Μπεριάν (59’ Δωματάς), Φουρτάδο.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Σαπαλίδης, Βαττής (81’ Τσικουδάκης), Λώττας (74’ Ποσίνκοβιτς), Μάντζης (63’ Τσουβαλτσίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook