Συνέχεια στην “κόντρα” με τον Δήμαρχο Χανίων αναφορικά με την χρηματοδότηση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ δίνει η δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη με νέα της δήλωση.

Η κα Αγγελάκη, απαντώντας την απάντηση του Δημάρχου Χανίων στην πρώτη της δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Μόνο έκπληξη και θλίψη προκαλεί η απάντηση του κ. Βάμβουκα στην δήλωσή μας για τα άλλοθι  που αναζητά σε μία σειρά από ατυχείς επιλογές του και ενέργειες,  στην διοίκηση του Δήμου Χανίων.

Αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν, ένας δήμαρχος, να θεωρεί και να χαρακτηρίζει  «λάσπη και κατηγορίες  για θόλωση των νερών», τις καταγγελίες μας  – που αποτελούν και πραγματικότητα – ότι εργαζόμενοι της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.- Κ.Α.Μ  μένουν τόσο καιρό  απλήρωτοι, την ώρα μάλιστα  που δίνουν όλη την  ψυχή και όλο τον εαυτό τους για να κρατήσουν «ζωντανά» τα κοινωνικά προγράμματα της Επιχείρησης;  Αλλά μάλλον για τον κ. Βάμβουκα,  ο μισθός των 800 ευρώ, ο οποίος στηρίζει μία οικογένεια, είναι «ψιλά γράμματα».

Η έλλειψη  οράματος, σχεδιασμού και προγραμματισμού έργου και δράσεων από την δημοτική αρχή επιβεβαιώνεται πλέον  καθημερινά… όπως και η ανικανότητα στην διαχείριση και διοίκηση του Δήμου…. Η κατάρρευση έχει ξεκινήσει…

Και από την στιγμή που δεν είναι σε θέση ο κ. Βάμβουκας  να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματά μας, περνάει στην επίθεση κάνοντας λόγο «για λάσπη».

Κύριε Βάμβουκα, αν γίνονται λάθη κατά την άσκηση των  καθηκόντων  σας, δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε και να προσπαθήσετε για την επίλυση των πολλών  προβλημάτων που πλέον  έχουν σωρευθεί.

Καλό είναι  να ενδιαφερθείτε  λίγο και για τον Δήμο μας, για τους δημότες μας… οι οποίοι επαναλαμβάνουμε… δυστυχώς έκαναν το λάθος να σας εμπιστευτούν».

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,
Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,
πρώην Αντιδήμαρχος,
πρώην πρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.- Κ.Α.Μ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook