Την ανωτερότητα του Πανσερραϊκού παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την επικράτηση των “λιονταριών” κόντρα στον Κισσαμικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είχαμε και όλη την εβδομάδα στα παιδιά, αφού παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που ήταν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχοντας νέο προπονητή ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να μαζέψει μετά από καιρό βαθμούς και ειδικότερα στην έδρα της. Πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός πήρε δίκαια τη νίκη, αφού ήταν καλύτερος από εμάς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς μπήκαμε με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο επιθετικό κομμάτι ώστε να μπορέσουμε να απειλήσουμε την ομάδα του Πανσερραϊκού. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν καταστάσεις. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τα οποία ξεκινούσαν από εμάς, από τις πολλές και λάθος πάσες που κάναμε, ειδικά στον χώρο του κέντρου, όπου κερδίζαμε την μπάλα και χωρίς πίεση πηγαίναμε σε πολύ αβίαστα λάθη, τα οποία μας έφεραν σε αμυντική ανισορροπία με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρητικά τα πράγματα ήταν πιο καλά για εμάς και φαινόταν πως το παιχνίδι πήγαινε χωρίς ευκαιρία. Έτυχε η φάση από το στημένο όπου μπήκε το γκολ για την ομάδα του Πανσερραϊκού και από και πέρα αναγκαστικά ανεβήκαμε κι εμείς και δημιουργήθηκαν οι όποιες καταστάσεις, οι περισσότερες στην εστία μας και σε στιγμές που μας έβρισκαν σε ανοιχτό χώρο. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο, να κερδίζουμε πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και έχει ακόμα δρόμο. Τώρα ακολουθούν για εμάς δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας και θέλουμε πλέον να κερδίσουμε παιχνίδια και μέσα στην έδρα μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανσερραϊκού».

Ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού και άλλοτε ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Χανίων αλλά και πρώην συνεργάτης του Μπαξεβάνου στην Αναγέννηση Επανομής, Νικηφόρος Κάκογλου, ανέφερε τα εξής: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που γνωρίζαμε ότι σαν αμυντική συμπεριφορά είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα δεχόμενη μόνο 11 γκολ ως τώρα. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη που κάναμε, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα, με διαφορετική φιλοσοφία, με αρκετούς νέους παίκτες που έχουν αλλάξει σχετικά την εικόνα μας. Χαιρόμαστε για αυτή τη νίκη, δεν τελειώνει όμως το πρωτάθλημα εδώ. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θέλουμε το συντομότερο δυνατόν να βγούμε σε υψηλότερη θέση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γα την τακτική που ακολούθησαν, η οποία μας βγήκε σε κάποια σημεία στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήταν κοντά μας και μας βοήθησε, τον θέλουμε κοντά μας ακόμα περισσότερο και θεωρώ ότι με νίκες και με σωστό ποδόσφαιρο θα τον φέρουμε ξανά κοντά μας και θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν καλοδουλεμένη, θεωρώ τη νίκη πολύ σημαντική κόντρα σε ένα σύνολο πολύ δουλεμένο στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι  Συνεχίζουμε για τη δύσκολη συνέχεια που υπάρχει στο πρωτάθλημα».

Ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικου Μιχάλης Γιαννίτσης είπε τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, αλλά δεν τα πήγαμε όσο καλά περιμέναμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, όπως είπε και ο προπονητής μας, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος για τον Πανσερραϊκό ανέφερε τα εξής: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι για την ομάδα μου. Εγώ βρίσκομαι εδώ πέρα γύρω στις δύο εβδομάδες, αυτό που έχω αντικρίσει είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και το κλίμα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω βρει ποτέ μπροστά μου. Δεν ξέρω γιατί βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την θέση, το μόνο που ξέρω είναι πως θα αλλάξει και πιστεύω πως θα αλλάξει πολύ γρήγορα. Από την αρχή μπήκαμε ζητώντας τους τρείς βαθμούς, ξέραμε τι θέλαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Με το νέο σύστημα η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα γιατί σίγουρα θέλει πολλή δουλειά. Από εκεί και πέρα ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας».                 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook