Φεστιβάλ Πιάνου με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες διοργανώνει από σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, η  Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού, Εθελοντισμού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στο κοινό του Ηρακλείου ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται και δωρεάν συναυλίες για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, γεγονός το οποίο εδράζεται στην αντίληψη ότι ο πολιτισμός οφείλει να απευθύνεται σε όλο το κοινωνικό φάσμα χωρίς διακρίσεις, να λειτουργεί ως απάντηση και θεραπεία στα καθημερινά προβλήματα, ως παίδευση της ψυχής και του νου.

Πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ Πιάνου ξεκινά αύριο, Τετάρτη  17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με ρεσιτάλ για πιάνο και φλάουτο.
«Από την αυγή στο μεσουράνημα του Ρομαντισμού»
Πιάνο : Τίτος Γουβέλης
Φλάουτο: Νίκος Νικόπουλος

Η επόμενη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Ρεσιτάλ πιάνου με την Ντόρα Μπακοπούλου. Ερμηνεύει έργα του Frederic Chopin.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 με ρεσιτάλ για δύο πιάνα σε έργα Mozart & Rag με τους Δημήτρη Καρύδη και πέτρο Μόσχο «Piano duo antithesis”. Κα» αυτή η συναυλία είναι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Η είσοδος είναι 7 ευρώ. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πιάνου θα δοθούν τρεις επιπλέον συναυλίες κοινωνικού χαρακτήρα από τους παραπάνω καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook