Ο Γιώργος Παράσχος που κοσμεί το Χανιώτικο ποδόσφαιρο με το ήθος του και τις προπονητικές του ικανότητες κι ο Ντίνος Πάγκαλος είχαν την τιμητική τους τη Δευτέρα.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” πραγματοποίησε την εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και δύο από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο έμπειρος προπονητής και ο χαρισματικός επιθετικός.

Ο κ. Παράσχος άκουσε κολακευτικά σχόλια από τον Σύνδεσμο Προπονητών και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη που κλήθηκε να του απονείμει την τιμητική πλακέτα. Ο ίδιος δήλωσε εμφανώς συγκινημένος για την τιμή που του έγινε, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά στην προπονητική του πορεία που τον βραβεύει ένας Σύνδεσμος Προπονητών.

Όσον αφορά τον Ντίνο Πάγκαλο βραβεύτηκε ως ένας Χανιώτης ποδοσφαιριστής με σημαντική παρουσία και προσφορά σε σημαντικές επιτυχίες Χανιώτικων ομάδων. Τη βράβευση στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά έκανε η Υπεύθυνη Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη.

Η παρουσία του Πλατανιά πάντως ήταν έντονη στην εκδήλωση, αφού εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα το «παρών» έδωσαν τα μέλη του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας (Γκουτσίδης, Παπαδάκης, Παγανιάς), ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Βλάχος και τα τεχνικά επιτελεία αλλά και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook