Μπορεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος να μην κατέβασαν και να στήριξαν υποψήφιο δήμαρχο για τον δήμο Ηρακλείου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ωστόσο σήμερα εκπροσωπούνται δυναμικά (και ψεκασμένα) στο δημοτικό συμβούλιο.

Το πάλαι ποτέ … κόμμα της νεομνημονιακής συνωμοσιολογικής δεξιάς εκπροσωπείται σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου μέσα από τον πρώην βουλευτή (με ολιγοήμερη κοινοβουλευτική θητεία) του κόμματος και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες, Γρηγόρη Μακαρώνα.

Το “στέλεχος” των ΑΝΕΛ, κατά τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τη δημιουργία του πρώτου κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Κρήτη, με ένα ομοφοβικό και αναχρονιστικό παραλήρημα, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα κατά της αποτέφρωσης και της δημιουργίας αποτεφρωτηρίου στο Ηράκλειο, ενώ την ίδια στιγμή (άκουσον άκουσον) δήλωσε περήφανος για το κόμμα του, όπου καταψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και κάθε πρόταση που θίγει και αλλοιώνει την θρησκεία, την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου!!

Όπως μαθαίνουμε, δεν ήταν λίγοι, εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν από το παραλήρημα και το ύφος του κ. Μακαρώνα, ακόμα και στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ την ίδια στιγμή αρκετοί αναρωτήθηκαν, ποια είναι η ιδεολογική συνάφεια του κ. Μακαρώνα με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” … (καθώς, οι δικοί του ορίζοντες είναι … κλειστοί)

Υ.Γ: Μπορεί η κοινοβουλευτική θητεία του κ. Μακαρώνα να ήταν ολιγοήμερη, όμως, πρόλαβε να ψηφίσει το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο, το μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου … (όπως πολύ εύστοχα επισήμανε στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Κασαπάκης)

Γ. Ρ.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook