Κέρδισαν αλλά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την  τουριστική έκθεση στην Στοκχόλμη (Grekland Panorama – 2016), μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων. 

Η Σουηδική αγορά όπως επισημαίνουν  “είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 16,53% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2015 περίπου 155.880 Σουηδοί αφίχθησαν στα Χανιά πετυχαίνοντας αύξηση 10,3% από το 2014″.

Η χανιώτικη παρουσία στην Έκθεση για το λόγο αυτό ήταν σημαντική ενώ όπως σημειώνεται τα μηνύματα για το 2016 είναι θετικά  δεδομένων των γεωπολιτικών συνθηκών.

Σε επιστολή της η Ένωση Ξενοδόχων αναφέρει μεταξύ άλλων:

Στην έκθεση παρευρεθήκαμε (με ιδιωτικά έξοδα) εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τη Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Ήταν πολύ σημαντικό ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά δημιουργήθηκε μία έκθεση που επικεντρωνόταν αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην οποία ο Νομός Χανίων (που δέχεται το μεγαλύτερο μερίδιο της Σουηδικής αγοράς στην Ελλάδα) αποτελούσε βασικό κομμάτι της έκθεσης με πολλές συμμετοχές του επιχειρηματικού κόσμου.           

Στην έκθεση συμμετείχαν όλοι οι Tour Operators, με τους οποίους  η Ένωση μας είχε συναντήσεις, όπου μας ενημέρωσαν ότι δεδομένων των γεωπολιτικών συνθηκών επικρατεί ένα πνεύμα συγκρατημένης αισιοδοξίας όσον αφορά τη σαιζόν του 2016 . 

Το λιμάνι των Χανίων που είχαμε επιλέξει ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό μας έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 11.000 Σουηδούς που πέρασαν από την έκθεση. Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία North Events για την συνεργασία της και την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξή της

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook