Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Στέλιος Ζερβάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε και παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο κ. Βουλγαράκης και ο κ. Ζερβάκης αναφέρθηκαν στους δίαυλους συνεργασίας, σε επίπεδο οργανωτικό και εκπαιδευτικό, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. 

Εξετάστηκε εκτενέστερα η δυνατότητα στέγασης του ΚΕ.Δ.Δ.Η. Χανίων σε νέο χώρο της Π.Ε. Χανίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων σε ζητήματα καινοτόμων δράσεων για τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συνάντηση έληξε με τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη για καλή επιτυχία στα καθήκοντα του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook