Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Στέλιος Ζερβάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε και παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο κ. Βουλγαράκης και ο κ. Ζερβάκης αναφέρθηκαν στους δίαυλους συνεργασίας, σε επίπεδο οργανωτικό και εκπαιδευτικό, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. 

Εξετάστηκε εκτενέστερα η δυνατότητα στέγασης του ΚΕ.Δ.Δ.Η. Χανίων σε νέο χώρο της Π.Ε. Χανίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων σε ζητήματα καινοτόμων δράσεων για τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συνάντηση έληξε με τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη για καλή επιτυχία στα καθήκοντα του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.