Η Μ.Κ.Ο. «ΔΕΣΜΟΣ» συνεχίζει την διαχρονική στήριξη της προς το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, προσφέροντας την φορά αυτή τέσσερις τόνους (4.000,00 lt) πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη βασικών αναγκών στην καθημερινή φροντίδα, την άνετη και ασφαλή διαβίωση των εκατό τροφίμων του Ιδρύματος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος, δήλωσε σχετικά: «Εκφράζουμε τις πολλές και από καρδιάς ευχαριστίες μας προς την Μ.Κ.Ο. «ΔΕΣΜΟΣ» δια την ευγενή αυτή χειρονομία και δωρεά. Με  την στάση  κοινωνικής αλληλεγγύης που εκφράζει  προς το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας, το οποίο αγκαλιάζει, ανακουφίζει και θεραπεύει τις ανάγκες εκατοντάδων εμπερίστατων και πολύπαθων συνανθρώπων μας της ευρύτερης περιοχής, θεωρούμε την ΜΚΟ «ΔΕΣΜΟΣ» σημαντικό αρωγό του έργου μας και πολύτιμο κοινωνικό παράγοντα φροντίδας των ευπαθών ομάδων και όσων συνανθρώπων μας βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση.  

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε η κοινωνική αυτή δράση και προσφορά να λειτουργήσει ως έναυσμα ευαισθητοποίησης και σε άλλους Φορείς και Οργανισμούς, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  για την συλλογιστική διαχείριση των κοινωνικών αναγκών και κρίσεων», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook