Τα γειτονικά σωματεία του Άρη Βουκολιών, Κισσαμικός, Σπάθα και Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών, συγχαίρουν τους Κυπελλούχους, για τη διατήρηση του τίτλου τους.

Παράλληλα συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το ΙΝΚΑ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Κισσαμικός:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο φίλο σωματείο Π.Σ. Άρης Βουκολιών, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς και στην Ε.Π.Σ. Χανίων για την άρτια διοργάνωση του τελικού.

Σπάθα:

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ συγχαίρουν τον Άρη Βουκολιών, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων, με την οποία διατήρησε τον τίτλο για άλλη μία χρονιά στον Δήμο μας και στην Κίσσαμο!

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών:

Το Δ.Σ., o Προπονητής και οι Ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών – Ραπανιανών “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στον προπονητή  και στους ποδοσφαιριστές του γειτονικού σωματείου Π.Σ. Άρη Βουκολιών, για την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης για δεύτερη συνεχή χρονιά του Κυπέλλου Χανίων.

Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ: 

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ συγχαίρει την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου στο γήπεδο των Περιβολίων, αλλά παράλληλα, τόσο τον Κυπελλούχο Χανίων Αρη Βουκολιών, όσο και το φιναλίστ Άρη Σούδας 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook