Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις Ν. περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 57χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία κάνναβης βάρους 56 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 57χρονου,από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 394 γραμμαρίων και τρία (3) φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης  

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook