Ένας αλλοδαπός συνελήφθη και άλλοι δυο αναζητούνται από την Ασφάλεια Χανίων για την περίεργη ληστεία με άγριο ξυλοδαρμό, έγινε την περασμένη Παρασκευή σε βάρος ενός 35χρονου Αμερικανού στρατιωτικού ο οποίος υπηρετεί στη ΝΑΤΟϊκή βάση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός ήταν σε ένα απο τα μπαρ όπου συχνάζουν στρατιωτικοί της βάσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Εκεί πήγαν και τρία άτομα και κάποια στιγμή ενώ ήταν όλοι σε κατάσταση μέθης, βγήκαν έξω και οι τρεις αφού ξυλοκόπησαν τον Αμερικανό του πήραν 701 ευρώ, ένα κινητό και μια κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Πιθανόν στην διάρκεια του ξυλοδαρμού τον υποχρέωσαν να τους μαρτυρήσει το pin και στην συνέχεια πήγαν στο πλησιέστερο ΑΤΜ πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. 

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη ενός 28χρονου Σύρου ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως ήταν ένας από τους τρεις δράστες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι συνεργοί του που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας ομοεθνής του και ένας Γεωργιανός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook