Το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας είναι η χαμένη επικοινωνία. Συχνά οι δικοί μας άνθρωποι, οι συνεργάτες μας, τα παιδιά μας, οι σύντροφοί μας κλπ δυσκολεύονται να μας καταλάβουν. Το ίδιο όμως δυσκολευόμαστε κι εμείς να καταλάβουμε εκείνους. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί άγχος και συχνά θυμό. Και βέβαια με αυτά τα συναισθήματα οδηγό δεν φέρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα μεγάλα αποτελέσματα στη ζωή μας έρχονται με την υποστήριξη των άλλων. Πώς μπορεί όμως να γίνει αυτό όταν δεν καταφέρνουμε να τοποθετήσουμε σωστά τα θέλω, τις ιδέες και τους στόχους μας;

Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ανεξήγητα και το κυριότερο, ούτε ανεξέλεγκτα. Μπορούμε να οδηγήσουμε εμείς τα γεγονότα και τις καταστάσεις που μας αφορούν με τον τρόπο που εμείς θέλουμε και έτσι όπως θέλουμε.

«Ματ» στο παιχνίδι της ζωής!

Στο σεμινάριο αυτό περιέχονται οι κανόνες και οι τρόποι να κάνεις «ματ» στο παιχνίδι της ζωής.

Ανακαλύπτεις τους ρόλους και τα παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να πάρουν αυτό που θέλουν.

Μαθαίνεις όχι μόνο να αναγνωρίζεις, αλλά και να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά αυτά τα παιχνίδια και τους ρόλους.

Μαθαίνεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις με τον τρόπο του νικητή.

Ανακαλύπτεις, μέσα από μια εντελώς καινούργια οπτική, ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν να γίνεις αυτό που είσαι.

Μαθαίνεις να εκμεταλλεύεσαι υπέρ σου, άγνωστα και εκπληκτικά ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Μαθαίνεις πώς δημιουργούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι συμπεριφορές όλων μας και πώς μπορείς να αλλάξεις κάποια αυτοματοποιημένη σου συμπεριφορά.

Μαθαίνεις ποια είναι τα επικοινωνιακά λάθη που δημιουργούν στις συγκρούσεις, τι χρειάζεται να κάνεις για να επικοινωνείς αποτελεσματικά, και να γίνεις εκπληκτικός χειριστής των καταστάσεων και των σχέσεων στη ζωή σου.

Το σεμινάριο αυτό είναι ένας δυναμικός συνδυασμός της ψυχολογικής θεώρησης της Συναλλακτικής Ανάλυσης, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), της Θεωρίας των Επιλογών, και της Μεθόδου Καλογήρου.

Μέσα από όλες τις βιωματικές ασκήσεις που θα γίνουν και τη γνώση που θα πάρει ο καθένας από εσάς, θα αναπτύξει τη στάση του νικητή απέναντι στον εαυτό του και στην ίδια τη ζωή!

Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣ: Για να γνωριστούμε, έκπτωση 50% (πληρώνετε ΜΟΝΟ 100 €). Αν έρθετε με 1 φίλο σας μαζί, πληρώνετε 90 € ο καθένας.

Δηλώστε συμμετοχή με κωδικό paradrasi για έκπτωση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook