Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Πατριωτικής Κίνησης Χανίων.

“Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να παραχωρήσει άνευ όρων (ουσιαστικά) την διαχείριση των θαλάσσιων συνόρων μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα νησιά του Αιγαίου, στις Δυνάμεις του ΝΑΤΟ, που επανειλημένως έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι, όχι μόνον δεν προστατεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά αντίθετα τα επιβουλεύονται. 
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γ Γραμματέα του ΝΑΤΟ είναι προκλητικότατες και ξεκάθαρες για τις θέσεις τους απέναντι μας, πως η Ελλάδα δεν έχει εθνική κυριαρχία και είναι απλά ένα “οικόπεδο” της Γερμανίας.
Άρα εάν η Γερμανία “επιτρέψει” ακόμη και απόβαση Τουρκικών στρατευμάτων στα νησιά μας, δεν θα υπάρξει καμία αντίρρηση από τις Νατοικές δυνάμεις, που ελλείψει δυνατότητας επέμβασης του Ελληνικού πολεμικού μας Ναυτικού και Αεροπορίας, θα είναι δεδομένη μια νέα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, κατόπιν απαίτησης των Τούρκων, άλλαξαν ακόμη και τα ονόματα της Νατοικής δύναμης στο Αιγαίο που υπήρχαν “Πλάτων – Αριστοτέλης” επειδή ήταν Ελληνικά… 
Καλούμε τον απανταχού Γης Ελληνισμό, τον λαό, τον Κλήρο και τον Στρατό σε ΑΦΥΠΝΗΣΗ.
Έλληνες μας παίρνουν την αιματοποτισμένη Γης μας …μας αφανίζουν σαν Έθνος …τι άλλο πρέπει να περιμένουμε;”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook