Για 5η σερί φορά ομάδα του Δήμου Πλατανιά νίκησε σε τελικό της ΕΠΣΧ (Κύπελλο – Σούπερ Καπ) με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη να είναι περιχαρής γι’ αυτό.

Ο κ. Μαλανδράκης, που κλήθηκε από την ΕΠΣΧ να απονείμει το τρόπαιο του κυπελλούχου Χανίων στον Άρη Βουκολιών, με γραπτή του δήλωση συνεχάρη την ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν ως τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Συγχαίρω την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Βουκολιών για τη κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων με την οποία διατήρησε τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο μας. Επιθυμώ να εκφράσω επίσης εκ μέρους σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ, στο προπονητικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσους συνέδραμαν στη σημαντική αυτή επιτυχία του Άρη Βουκολιών. Θεωρώ τέλος πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες ομάδες που προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας παρέχοντας ταυτόχρονα στα νέα παιδιά του τόπου μας, δυνατότητες άθλησης και δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους».

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook