Ο κύριος και η κυρία Kuroki έζησαν μια ευτυχισμένη ζωή, ως γαλακτοπαραγωγοί σε αγροτική περιοχή της Ιαπωνίας, μεγαλώνοντας δύο όμορφα παιδιά.

Όμως η κυρία Kuroki έχασε ξαφνικά την όρασή της εξαιτίας επιπλοκών του διαβήτη. Σύντομα, έπαθε κατάθλιψη και αποσύρθηκε, κλείστηκε στον εαυτό της και στο σπίτι της οικογένειας. Ο σύζυγός της όμως έψαχνε τρόπους για να της φτιάξει τη διάθεση, να την κάνει να βγει από το σπίτι και καθοδηγούμενος από την αγάπη του βρήκε έναν μοναδικό τρόπο! Αποφάσισε να φυτέψει πολλά λουλούδια στον κήπο του και να κάνει κυριολεκτικά έναν λουλουδόκηπο, για να μπορεί να απολαμβάνει την μυρωδιά η γυναίκα του και να την προσελκύσει να βγει έξω.

 

Δύο χρόνια σκληρής δουλειάς είχαν σαν αποτέλεσμα να φυτέψει χιλιάδες λουλούδια και να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό, όχι μόνο οπτικό αλλά και στην μυρωδιά. Η φάρμα του έχει αρχίσει τώρα να γίνεται γνωστή στην Ιαπωνία αλλά και σε άλλες χώρες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να γνωρίσουν αυτή την πραγματική ιστορία αγάπης της ζωής τους.

Η κυρία Kuroki δεν μπορεί να δει τα χιλιάδες λουλούδια αλλά απολαμβάνει να βγαίνει στον κήπο και να μυρίζει τα υπέροχα αρώματα. Μάλιστα όχι μόνο δεν είναι κλεισμένη στο σπίτι της αλλά απολαμβάνει τις εξόδους. Το ζευγάρι ζει σε αυτή τη φάρμα από το 1956 και αν και η γυναίκα δεν μπορεί πλέον να την δει, μπορεί να απολαύσει μια άλλη πλευρά της. Με τη βοήθεια και την αγάπη του συζύγου της, ξεπέρασε τη λύπη της και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τώρα χαμογελά κάθε μέρα.

Δείτε το βίντεο…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook