Ο κ. Τόσκας που σε ότι αφορά στο βαθμό και στο μέγεθος της αμετροέπειας του με βάση όλα όσα ακατανόητα έχει πει του αποδίδεται επάξια ο τίτλος της αμετροέπειας εις τη νιοστή, είπε ανερυθρίαστα και ξεδιάντροπα για το ψεύδος που εκστόμισε, πως η θέση του επικεφαλής στη διεύθυνση δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι από το οργανόγραμμα, θέση ταξίαρχου.

Καμία αντίρρηση μέχρι εδώ. Δεν είπε όμως ο υπουργός πως στη ΔΑΕΕΒ για παράδειγμα που υπάγεται επίσης στον αρχηγό, στην Οικονομική Αστυνομία που υπάγεται στον υπαρχηγό, στην Ασφάλεια που υπάγεται στον Αττικάρχη και στη ΔΕΕ, εχουν τοποθετηθεί επί των ημερών υποστράτηγοι. Ομοιόβαθμοι δηλαδή του κ. Σφακιανάκη.

Δεν είπε επίσης, ότι για πρώτη φορά επί των ημερών του και εξαιτίας του κεφαλαιώδους προσωπικού φιάσκου ως ο Νενέκος του Σφακιανάκη, τοποθέτησε για πρώτη φορά ταξίαρχο, στο μεγαλύτερο Κλάδο του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Για να μην πούμε ότι ως πολιτικός προϊστάμενος εκτίθεται πολλαπλώς με τα αθυρόστομα αμετρεπή περί ανικανότητας, δημοσίων σχέσεων και προστατών. Αφού ήταν έτσι για δεν τον απόστρατευσε, αντί να σέρνεται ικέτης στο βωμό της ανοησίας;

Απορία ψάλτου βηξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook