Ένα μωρό κρέμεται με το κεφάλι από τα κάγκελα του σπιτιού του στον τρίτο όροφο όταν αναλαμβάνουν να το σώσουν με κίνδυνο της ζωής του κάποιοι περαστικοί

Η εικόνα που έχει καταγραφεί σε βίντεο από μία πόλη της Κίνας στην περιοχή Guizhou είναι πραγματικά σοκαριστική. Βλέπουμε ένα μωρό το οποίο με κάποιο τρόπο έχει καταφέρει να παγιδευτεί με το κεφάλι ανάμεσα στα κάγκελα του σπιτιού του και το σώμα του να κρέμεται στο κενό.

Την σκηνή αντιλαμβάνονται κάποιοι περαστικοί οι οποίοι σπεύδουν με όποιο μέσο βρίσκουν πρόσφορο να φθάσουν στο παιδί. Χρησιμοποιώντας μία μεταλλική δοκό ανεβαίνουν στα κεραμίδια του καταστήματος που βρίσκεται στο ισόγειο, και από εκεί και πέρα αρχίζουν να ανεβαίνουν στα κάγκελα των μπαλκονιών των άλλων ορόφων μέχρι να φθάσουν στο μωρό και να το απεγκλωβίσουν. Μια επιχείρηση που δεν ήταν εύκολη έτσι κι αλλιώς, καθώς το μωρό είχε εγκλωβιστεί με το κεφάλι και κινδύνευε με κάθε λάθος κίνηση να πνιγεί ή να σπάσει τον λαιμό του.

Οι τρεις άνδρες ρίσκαραν πραγματικά τη ζωή τους για να σώσουν το μικρό παιδί, ενώ αργότερα, όταν η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι δήλωσε ότι το είχε αφήσει μόνο του γιατί κοιμόταν βαριά και η ίδια είχε βγει για να κάνει κάποιες δουλειές στην γύρω περιοχή. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook